Friday, April 18, 2008

Kamer Genc


Kamer Genc'in provokasyonu seven, negatif enerjiden guc alan bir politik aktor oldugu yaygin bir bilgidir. Meclis'te konusmalari genelde bir ajitasyon yaratir. Ilgi cekmeyi, birilerini kizdirmayi, ari kovanina comak sokmayi sever. Iyi ve kotu ozellikleriyle Turkiye politikasinin bir oyuncusudur.

Gecen haftaki konusmasi AKP'li milletvekillerini oldukca kizdirmis olmali, yumruklar konustu. Turkiye'nin insanlari tekrar ikiye bolundu. AKP'li milletvekillerine eline saglik diyenler ve Kamer Genc'i destekleyenler. Cok az insan da bu yuzyilda hala neden mecliste yumruklasmalar oluyor diye sorabildi. AKP yi destekleyen gazeteler kafayi kuma gomerken, AKP karsiti gazeteler "nerede demokratikliginiz" cigliklarina giristiler.

Ben yine Turkiye'de pek bir degisim olmadigi sonucuna varacagim. AKP pek yeni bir nefes gibi gorunse de zaman zaman, ayniliklar biktirici olabiliyor.

1 comment:

Besim said...

Kamer Genç'in negatif enerjisi o kadar yoğun,konuşmalarındaki siyaset adamı görüntüsü o kadar zayıf ;kavga edermiş gibi duruşu o kadar kuvvetli ki bazen Meclis'te Kamer Genc'e attığınız bir tokat;sizin sözlerinizi doğru gibi gösterebilir,davanızı haklı çıkartabilir.Kamer bey'in çoğu zaman dengesiz,bilgisiz hatta hakarete varan konuşmaları da bu işi kolaylaştırıyor.
'Türk Siyaseti' de Kamer Bey üzerinden kazanılan bir günlük kazancı,demokratikliğe tercih ediveriyor.